Un petit tràiler del documental que Tuthill Porsche ha fet sobre l’East African Safari Rally.

Blomqvist-2013-eAfrica

La victòria de Colin McRae i Nicky Grist al Safari de 2002 va marcar el punt i final a una de les promes mundialistes més mítiques. Bé. Més que punt i final pot ser hauria de parlar d’un punt i seguit, i és que des de llavors la prova ha seguit disputant-se tot i que amb un perfil i una cobertura força més discretes. En paral·lel al rally oficial, l’any 2003 també es va crear l’East African Safari Rally, una prova bianual reservada per a vehicles clàssics i pensada per commemorar el cinquanté aniversari de la primera edició del Safari.

Tot i no tenir encara la cobertura i el renom d’altres proves per a vehicles clàssics, el fet de comptar amb noms il·lustres com Stig Blomqvist, Bjorn Waldegard o Ian Duncan poc a poc ha fet que cada cop es parli més d’aquest rally. Un dels equips que més ha contrinbuït al seu èxit ha estat l’especialista britànic de Porsche Tuthill, dels que ja es va parlar en el seu dia quan Chris Harris els hi va fer una visita.

Aquest preparador no només s’ha limitat a participar amb una dotzena llarga de Porsches 911, sino que a més a més ha decidit immortalitzar la seva gesta amb un documental que veurà la llum el proper 10 de febrer. De moment ens ha brindat un petit tràiler per anar obrint boca, i la veritat és que fa molt, molt bona pinta. Si voleu veure clàssics de veritat navegant entre elefants aquesta és la vostra oportunitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s