S’ha d’estar molt sonat per fer rallyes en un Porsche 997 GT2.

Captura de pantalla 2014-02-27 a les 16.50.30

Pilotar un Porsche 911 GT3 no ha de ser gens fàcil. Després de tot estem parlant d’un esportiu amb 450 CV, tracció a les rodes del darrere i el motor al lloc equivocat. És la recepte perfecta per fotre’s una bona nata a les primeres de canvi. Si a més a més intentem fer-ho en una carretera estreta, bruta, molla i rodejada d’arbres, la cosa entra definitivament en una dimensió quasi èpica. D’aquí que ens agradi tant veure’ls en acció, sigui al Rallysprint de Sant Julià o a la passada edició del Rally Monte-Carlo.

Gilles Nantet és un d’aquests pilots valents. Per desgràcia, a finals de 2013 va patir un accident quan pilotava el seu GT3 del que quasi no en surt viu. La gent normal i corrent, com tu o com jo, aprofitaria la convalescència post-accident per meditar seriosament sobre el perquè de tot plegat. Val la pena jugar-se-la entre arbres a més de 200 km/h? Això la gent normal, perquè Nantet no és normal.

Ell, a diferència del que farien les persones sensates com tu i com jo, va decidir canviar el GT3 amb el que competia al francés de rallyes per un GT2. Per què conformar-se amb 450 CV quan pots tenir-ne 530 CV? Doncs això.

Com es pot apreciar al video que trobareu una mica més avall, el cotxe amb el que Gilles Nantet competirà aquesta temporada té una alarmant tendència al sobreviratge — sigui pels semi-slicks de Michelin, per l’asfalt moll, o per la manera tan poc subtil d’entregar la potència que té aquest trasto. Sigui el que sigui, el que és innegable és que trobarem a faltar la fressa del sis cilindres atmosfèric enfilant-se fins les 8.500 rpm…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: