Coses que no es veuen tots els dies: un Ferrari 288 GTO blanc.

DSC04094

Aquest cap de setmana el Circuit de Catalunya ha estat l’escenari d’una nova edició de l’Esperit de Montjuïc. D’entre tots els cotxes que s’han deixat veure dins i fora de la pista hi ha un que s’endú la palma, i de quina manera. La meva senyora no entenia per què cada cop que passaven pel davant m’aturava a fer-li un parell de fotos. Doncs perquè aquests cotxes són tan difícils de veure com un unicorni rosa, li deia. I és que si veure un Ferrari 288 GTO ja és de per sí un aconteixement en sí mateix, veure’n pintat de blanc és una d’aquestes coses que només et passen un cop a la vida.

El primer que vaig pensar és que es tractava del 288 GTO de Chris Evans, un presentador de ràdio famós per tenir una col·lecció de Ferraris pintats de blanc. No obstant, mentre que el d’Evans compta amb un interior tapissat de blau, el que aquest cap de setmana rondava per Montmeló vestia un interior vermell. Vol dir això que hi ha dos Ferraris 288 GTO blancs? Sembla ser que sí.

Cal recordar que les 272 unitats del Ferrari 288 GTO que van sortir de les instal·lacions de Maranello ho van fer pintades en un impolut color Rosso Corsa.

DSC04233
DSC04204
DSC03952
DSC04012
DSC04234
DSC04009
DSC04215

3 pensaments sobre “Coses que no es veuen tots els dies: un Ferrari 288 GTO blanc.

  1. Què bonics que eren els Ferrari als 80, i què lletjos són els actuals…

  2. Benvolgut amic: Feia dies que no passava pel teu blog, i avui m’hi he recreat força, jo també vaig veure aquest 288 GTO durant el “Espíritu de Montjuic” i vaig veure un detall curiós, al pas de roda del darrera-dreta portava una petita rascada i es deixava veure la pintura vermella original. Juntament amb el Bentley New Flying Spur que hi havia uns camions més enllà, era el més destacat que vaig veure-hi.

  3. Molt bon ull, jo no em vaig fixar. Tinc entés que totes les unitats van sortir de fàbrica en Rosso Corsa, així que qualsevol GTO no vermell ha d’haver estat pintat a posteriori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s