The last teammate, un petit documental que has de veure sí o sí.

6814

D’aquí dos dies farà dues dècades de la mort d’Ayrton Senna. Sembla mentida com passen els anys, oi? En tot aquest temps hem vist videos i documentals per avorrir, alguns de molt bons, sí, i d’altres per oblidar, que també. Amb motiu d’aquest trist aniversari Sky Sports F1 també ha volgut dedicar-li un particular tribut, tot i que aquest cop ho ha fet des d’un punt de vista lleugerament diferent: enlloc de centrar la atenció en la figura del brasiler, Sky Sports F1 han preferit centrar-se en Damon Hill, company de Senna a Williams durant la temporada 1994. The last teammate.

El documental és preciós i està fet amb molta cura. El que més m’ha agradat és que també recorden la figura de Roland Ratzenberger a través dels records de David Brabham, aleshores company d’equip de l’austríac a la més que modesta escuderia Simtek. Les vivències d’un i altre són lleugerament diferents ja que les circumstàncies que van rodejar les morts de Senna i Ratzenberger van ser també eren diferents: un equip top en contraposició al pitjor equip de la graella, el-millor-pilot-de-tots-els-temps en contraposició a un pilot que tot just debutava a la F1…

El resultat el teniu tot just sota aquestes línies i val molt, molt la pena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s