Sebastian Vettel i Gerhard Berger, intercanvi de cotxes per un dia.

650_1000_vettel

Fa uns dies Sebastian Vettel i Gerhard Berger van intercanviar els cotxes per un dia. La cosa no deixaria de ser merament anecdòtica si no fos perquè aquesta pirueta promocional de Red Bull ens va permetre veure quelcom que no es veu tots els dies: al pilot alemany pilotant un Ferrari de Formula 1. Obviament no estem parlant del F14 T que enguany piloten Alonso i Raikkonen, sino del Ferrari 87-88C amb el que Berger va aconseguir una victòria a Monza i un tercer lloc al campionat la temporada 1988.

Tot plegat es tracta d’una campanya promocional de Red Bull per publicitar una mica el Gran Premi d’Àustria, el de casa, que per més inri es disputa en un circuit de nom Red Bull Ring. Per la seva banda, Berger va tenir la sort de posar-se al volant d’un Red Bull RB8, un monoplaça que de ben segur no té res a veure amb el vell Ferrari que solia pilotar a finals dels 80. I és que no ha canviat ni res la Formula 1 en aquests 26 anys…

El que no deixa de sorprende’m és que en una era on tot ha de passar pel filtre del departament de premsa de torn, on la imatge de fidelitat a la marca que et paga ho és absolutament tot, Red Bull i Infiniti hagin donat el vist-i-blau a Vettel per poder fer unes voltes en un monoplaça italià. A veure si després de tot encara hi haurà esperança…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s