El Porsche 918 Spyder és el cotxe més eficient per creuar Manhattan de punta a punta

Captura de pantalla 2014-09-27 a les 20.29.11

El Porsche 918 Spyder pot accelerar de 0 a 100 km/h en 2,6 segons, necessita menys de 20 segons per arribar als 300 km/h i pot donar una volta al Nürburgring en menys de 7 minuts. Xifres estratosfèriques per un cotxe estratosfèric. No obstant, només cal donar un cop d’ull a la competència per veure que avui en dia aquestes xifres ja no impressionen a ningú. On sí destaca el nou biplaça híbrid de Porsche, però, és precisament en aquest aspecte: la tecnologia híbrida que, entre d’altres coses, li permet recòrrer uns 20 km en mode totalment elèctric.

Com que les promeses dels fabricants sovint no tenen res a veure amb la realitat, la gent de /DRIVE s’ha decidit a demostrar-ho: han agafat un 918 Spyder amb l’objectiu de creuar Manhattan de nord a sud — uns 19 km en total — i en mode totalment elèctric. Cal dir que el mode elèctric del 918 Spyder no el converteix necessàriament en una tortugueta: pot accelerar de 0 a 100 km/h en 7 segons i arribar als 151 km/h, que ja és més del que pot fer la majoria d’utilitaris convencionals.

En aquesta prova no veureu grans derrapades, ni temps de volta impressionants, ni gaudireu de la banda sonora del V8 alemany. Simplement veureu la escultural silueta del 918 Spyder circulant sigilosament pels carrers de Manhattan gastant menys carburant que el més eficient dels turbo-dièsels. No sé vosaltres però a mi aquestes coses m’al·lucinen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s