Si Macau en cotxes impressiona, en motos ja ni us explico…

tumblr_lv51stzetj1qz6sg6

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de Macau, mítica prova que posa punt i final a la temporada de la F3, i en la que també hi corren turismes i GT. És un circuit ràpid, estret i on no hi ha marge per l’error. Axis of Oversteer el defineix com el Nürburgring urbà. Jo en canvi en veig més com un Monte-Carlo, però el doble de ràpid. Sigui el que sigui, la veritat és que és un traçat on per anar ràpid s’ha d’arriscar. I si en cotxe ja s’arrisca el que no està escrit, en motos ja ni us ho explico. Prova d’això és el video que trobareu sota aquestes línies: la volta de qualificació de Paul Shoesmith de l’any passat. BRU-TAL.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s