Un repàs als millors finals de temporada de la Formula 1 amb Murray Walker

diapo194eo6

No és pot negar que la darrera cita de la temporada de Formula 1 ha estat una mica decepcionant. No parlo del resultat, que a mi com a fanboy incondicional d’en Hamilton ja m’està bé, sino de la cursa en sí, ensopida a més no poder. Tot semblava indicar que seria una d’aquestes curses per recordar, amb dos pilots molt igualats i un equip que, amb els deures fets des de feia setmanes, no tenia cap intenció de posar-se pel mig. Com els duels Prost-Senna a McLaren, però sense tant dramatisme…

El resultat, però, ha distat molt del que a tots els hagués agradat veure. Enlloc de tenir un cos a cos entre els candidats al títol, com a Adelaida 1994, a Jerez 1997 o a Suzuka 1989 i 1990, hem tingut una cursa avorridíssima que ja des del moment de la sortida ha perdut bona part dels al·licients: Hamilton s’ha situat primer, ha posat la directa i llestos. Els problemes de Rosberg han estat el de menys…

El circuit també ha tingut bona part de culpa. I és que si a un traçat merdós, pla i sense llocs on avançar-se hi sumem un clima en el que la pluja és directament una utopia, el resultat és un finale en la que tal com comencen, tal com acaben. Fes la cursa a Interlagos i tindràs finals com els de 2008 o 2012. Fes-la a Abu Dhabi i tindràs mierdi-finals com el de 2010, amb Alonso clavat rere el Renault de Petrov, al que no va poder avançar de cap de les maneres.

Si heu acabat amb una certa decepció, com m’ha passat a mi, llavors el següent video segur que us animarà. L’he trobat a Axis of Oversteer i en ell tenim a Murray Walker presentant des del McLaren Technology Center els millors finals de temporada que hem pogut viure en els darrers 30 anys. Molts records, en el meu cas, al veure els finals de 1994 i 1997, que és la època en la que començar a prendre’m més en serio això de la F1.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s