Porsche 911 HLS, un 911 del que segurament no haureu sentit a parlar mai

_dsc0544

Com a apassionat de la marca Porsche podríem dir que conec bona part del seu catàleg, tant pel que fa als models actuals com a la majoria de les versions que han anat apareixent al llarg dels anys. Obviament el meu domini de la matèria no és total, ni molt menys. Serveixi d’exemple la primera fornada del 911, la que va des de 1964 a 1973. Amb tantes versions, cilindrades i nivells de potència, sempre que he intentat posar una mica d’ordre mental a aquesta primera generació he acabat fet un embolic.

Tot i així, a vegades un es troba amb versions de les que no havia sentit a parlar-ne mai. Aquest és el cas del Porsche 911 HLS, un ‘concept’ del que no tan sols Google en sabia res, com irònicament apunten a Classic Driver.

Bàsicament es tracta d’un projecte de la universitat d’Aachen que no va agradar gent ni mica a Zuffenhausen. D’aquí que aquest particular concept s’hagi passat gairebé mig segle acumulant pols en un descampat. Va ser construit l’any 1966 sobre un 911 estàndard de 1964 amb l’objectiu de convertir-se en un coupé de competició amb sostre retractable. Admetem-ho: el resultat és horrible, però la història que l’envolta no deixat de ser absolutament fascinant…

Trobareu un bon grapat de fotos a l’article original de Classic Driver i, en cas de que el volgueu veure en persona, el tindreu a la Techno Classica d’Essen el proper mes d’abril.

_dsc0522 10678726_10152533060261194_3836066651672193215_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s