BMW M3. Patrick Bernardini. Tour de Corse 1992. Onboard

Els WRC de 2017 estan cridats a ser els cotxes de ral·li més ràpids de la història. Seran més potents, més amples, més espectaculars i comptaran amb més tecnologia que mai. Tot plegat, segons la FIA, farà que l’interés per la especialitat augmenti ja que, segons ells, això és el que la gent vol. Jo, sincerament, discrepo. I discrepo perquè una cosa és la velocitat, i un altre la espectacularitat.

Serveixi d’exemple el següent video: una onboard de Patrick Bernardini en el mític BMW M3 de Rothmans durant el Tour de Corse de 1992. En termes de velocitat pura i dura, aquest trasto probablement no aguantaria ni un assalt contra qualsevol WRC actual. Això el fa menys espectacular? NI DE CONYA.

De fet, si ens fixem en l’èxit i la popularitat que estan agafant les proves reservades a aquest tipus de cotxes — la darrera, el Legend Les Corbes, es disputarà el darrer cap de setmana de novembre als voltants de Sant Hilari — queda clar que la gent no es conforma només amb velocitat, sino que també vol espectacle. I d’això els Grup A dels 80 en donen, i molt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: